Panorama; norsk vg2

Panorama; norsk vg2 - Marianne Røskeland, Jannike Ohrem Bakke, Liv Marit Aksnes, Gunnstein Akselberg, Sveinung Time | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Røskeland, Jannike Ohrem Bakke, Liv Marit Aksnes, Gunnstein Akselberg, Sveinung Time
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Panorama; norsk vg2.pdf
ISBN
8893861247543

BESKRIVELSE

Panorama Vg2 i revidert utgave våren 2014Dette kjennetegner Panorama Vg2- En tydelig og epokevis framstilling av litteraturhistoria fra middelalderen til og med romantikken- Valgfrie kapitler som viser andre og større sammenhenger i teksthistorien vår, og som byr elevene på alternative innfallsvinkler og som stimulerer elevenes analytiske men også kreative evner. Kan fungere fint i møte stilskriving, større fordypningsoppgaver eller som en start på særemnet- Kurs i alle de sjangrene det er forventet at elevene skal øves opp i på Vg2. Blant annet kurs i analyse av digitale tekster og kurs i å skrive korstvar- Vektlegger arbeid med de grunnleggende ferdighetene gjennom et eget kapittel fullt av delterningsøvelser- Fornyet og revidert tekstsamlingKOMMER APRIL 2014

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Dikt, fortellinger, debattinnlegg, taler, rapporter - med språket skaper vi drømmer og virkelighet. I norskfaget blir du kjent med litteraturen og lærer å bli en dyktig språkbruker! Oppstartsopplegg for norsk Vg1 2018; De fire deloppgavene til sammen er ment å ha en varighet på ca.

Issuu company logo ... Det kalles presisjonstrening.

RELATERTE BØKER