Kunnskapens hemmeligheter

Kunnskapens hemmeligheter - John Lundstøl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Lundstøl
DIMENSJON
7,8 MB
FILNAVN
Kunnskapens hemmeligheter.pdf
ISBN
1912745099497

BESKRIVELSE

John Lundstøl knytter vårt hverdagsliv opp mot begreper som tiden, øyeblikket, selvet og tematiserer fenomener som overskridelse og erkjennelse. Med dette bringer han tilbake begreper som til dels synes å ha gått ut av vårt vokabular.Boka springer ut av en langvarig beskjeftigelse med spørsmål som opptar mange fagfolk innen praktiske profesjoner. Den er et originalt og nytenkende bidrag i et hverdagspreget og tilgjengelig språk.Hva er kunnskap? Hvordan skal vi forstå kunnskap som fenomen i vår vestlige, moderne kultur? Hvordan skal vi forstå kunnskap i forhold til det livet hver enkelt av oss lever? På hvilken måte erverver vi oss kunnskap slik at den gjenspeiles i våre handlinger og i vår praksis? Spørsmålene er vi kanskje fortrolige med. Svarene som presenteres i denne boka er mer sjeldne. John Lundstøl knytter vårt hverdagsliv opp mot begreper som tiden, øyeblikket, selvet og tematiserer fenomener som overskridelse og erkjennelse. Med dette bringer han tilbake begreper som til dels synes å ha gått ut av vårt vokabular, kanskje fordi begrepene er knyttet til fenomener som man i vår kultur mener at man ikke kan ha gyldig kunnskap om. Så langt i vår kunnskapsutvikling har vi derfor oppnådd at det fins sentrale fenomener i vårt liv som vi ikke lenger har begreper om. Av det følger at vi heller ikke får tenkt over fenomenene på en reflektert måte. I så måte utgjør disse tekstene et meget interessant bidrag til fornyelse.

21.02.2020 Nedlastbare pdf-filer av samtlige kapitler i Legemiddelhåndboken er nå tilgjengelig! Odin (norrønt: Óðinn) er ifølge norrøn mytologi den mektigste og klokeste av gudene.Han blir også kalt Allfader. Han ble både regnet som gudenes høvding og høvdingenes gud.

Kjøp Kunnskapens språk (Heftet) 285 kr. Kjøp Disney Klassiker: Frost 2 (DVD) 159 kr.

RELATERTE BØKER