Kreta-døgn

Kreta-døgn - Tove Nilsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Nilsen
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Kreta-døgn.pdf
ISBN
1912222740749

BESKRIVELSE

Med "Kreta-døgn" har Tove Nilsen skrevet sin hyllest til den greske øya som hun har besøkt og utviklet et nært forhold til gjennom 25 år. På samme måte som i "Lystreise" (1995) veves det litterære og det personlige sammen til levende og varme portretter av steder og mennesker, også slik de kan sees i forandring og ofte med et humoristisk glimt. Vi møter blant andre Costas som driver landsbyens taverna og Michaelis som dyrker hamp bak hotellet mens han planlegger arkeologiske ekspedisjoner for turister.

Her finner du lange strender, landsbyer, koselige byer og antikk kultur. Du kan også bo i en egen villa med basseng, på treningshoteller, TUI Blue For Families, små personlige leilighetshotell eller barnefrie TUI Blue For Two. Platanias er et av de fine badesteder langs Chaniakysten - hit kan du reise med hele familien Bestill reisen din til Chaniakysten, Platanias (Hellas) hos Ving. «Kreta-døgn» er et resultat av Nilsens 25 år lange kjærlighetsforhold til den største blant de greske øyene, og da særlig til en helt bestemt liten landsby, med sine typiske sjarmerende ... Med "Kreta-døgn" har Tove Nilsen skrevet sin hyllest til den greske øya som hun har besøkt og utviklet et nært forhold til gjennom 25 år.

Det litterære og det personlige veves sammen til portretter av steder og mennesker. Med Kreta-døgn har Tove Nilsen skrevet sin hyllest til den greske øya som hun har besøkt og utviklet et nært forhold til gjennom 25 år. På samme måte som i Lystreise (1995) veves det litterære og det personlige sammen til levende og varme portretter av steder og mennesker, også slik de kan sees i forandring og ofte med et humoristisk glimt. Kreta (gresk: Κρήτη) er den største greske øy, den femte største i Middelhavet og den mest folkerike av alle greske øyer.

RELATERTE BØKER