Gudstjeneste

Gudstjeneste Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,31 MB
FILNAVN
Gudstjeneste.pdf
ISBN
5708310148256

BESKRIVELSE

Et lite hefte som sier noe om hva som skjer i en gudstjeneste. Her forklares de ulike leddene på en enkel og folkelig måte. Heftet kan deles ut til folk som kommer til kirken, eller brukes i samtalegrupper og i ulike utvalg i menigheten. Rikt illustrert med fargerike foto. Utarbeidet av Stavanger bispedømmeråd. Veiledning til bruk av heftet samt en powerpoint-presentasjon kan lastes ned på IKOs hjemmesider eller på Ressursbanken.no. Heftet finnes også på nynorsk.

Det skal være et planlagt tilbud, og skolen skal gi god informasjon til elever og foreldre om hva det alternative tilbudet er. Gudstjenester høsten 2019 og vinter 2020 -med forbehold om endringer. Dato Dag Kirke/Sted 20.10.

Søndag Vassås kl 1100 27.10. Søndag Ingen gudstjeneste 03.11. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til gudstjeneste.

RELATERTE BØKER