En morder lyver ikke alene

En morder lyver ikke alene - Maria Lang | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Lang
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
En morder lyver ikke alene.pdf
ISBN
3219897262082

BESKRIVELSE

Det er sommer og feriestemning, og vi blir kjent med en liten gruppe lett sofistikerte, men svært forskjellige mennesker. De tilbringer noen late ferieuker sammen på en liten øy langt fra de nærmeste naboene. Solen skinner, og dagene går med til å bade, spise deilig mat og sladre. Hver og én i vennegjengen bærer på en hemmelighet. Leseren forstår raskt at det ulmer under overflaten ... og at ond og brå død snart skal ødelegge feriestemningen.Så skjer mordet. Men liket forsvinner, og den unge studenten Puck spiller detektiv. Nysgjerrigheten hennes kan komme til å koste henne dyrt, men heldigvis ankommer Maria Langs helt, kommissær Christer Wijk øya.En morder lyver ikke alene er en klassisk krimgåte i riktig Agatha Christie-ånd. Forfatteren bruker humor og satire og harselerer elegant med datidens politikk og folkemeninger. Maria Langs roman er nostalgisk krim på sitt beste!6 av Maria Langs krimbøker har nylig blitt filmatisert. Filmene er utgitt på dvd og vises som tv-serie på TV 2.

Så skjer mordet, og dramatikken er i gang. «Morderen lyver ikke alene» har vært utgitt på norsk tre ganger før, i 1950 (Cappelen) med tittelen «Det er ikke bare morderen som lyver», i 1974 (Dreyer) som «En morder lyver ikke alene» og i 1996 (Norild) med tittelen «Skjult identitet». Men liket forsvinner, og den unge studenten Puck spiller detektiv. Nysgjerrigheten hennes kan komme til å koste henne dyrt, men heldigvis ankommer Maria Langs helt, kommissær Christer Wijk øya.En morder lyver ikke alene er en klassisk krimgåte i riktig Agatha Christie-ånd. En morder lyver ikke alene er en klassisk krimgåte i riktig Agatha Christie-ånd, og her er ingen genetiske spor som kan avsløre forbryteren.

Forfatter: Maria Lang Utgitt på Silke Forlag 2011 Originaltittel: Mördaren ljuger inte ensam Første gang utgitt i Sverige 1949 Oversatt av Gerd Hoff, bearbeidet av Kari Wærum Kilde: Leseeksemplar fra forlaget . Pris: 129,-. pocket, 2014.

RELATERTE BØKER