Det ble natt i Caracas

Det ble natt i Caracas - Karina Sainz Borgo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karina Sainz Borgo
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Det ble natt i Caracas.pdf
ISBN
3575959887286

BESKRIVELSE

Med gripende intensitet skildrer "Det ble natt i Caracas" en kvinnes desperate kamp for å overleve i dagens Venezuela.I Caracas står Adelaida Falcon ved en åpen grav. Her gravlegger hun sin mor, den eneste familien hun noen gang har hatt. Adelaidas tilværelse er rasert, for samtidig som moren har blitt syk og gått bort, er samfunnet rund i ferd med å gå i total oppløsning. Brutale bander råder, og snart blir hjemmet hennes okkupert. Adelaida kastes for alvor ut i kampen for overlevelse i et land der vold og anarki råder, og der innbyggerne blir satt opp mot hverandre. Men skjebnen gir henne et grusomt valg - en mulighet til å unnslippe. Karina Sainz Borgos kraftfulle debutroman er både skremmende, frodig og mørk. Historien minner oss om hvor raskt den verden vi kjenner kan forvitre - og om hvor sterk menneskets overlevelsesdrift kan være.

Ikke minst er romanen en uhyre velskrevet beretning om de kompromisser et normalt anstendig menneske må inngå med seg selv fra dag til dag, når det kriserammede landet hun lever i administreres av korrupte ledere, og gatene herjes av bander. Den venezulanske journalisten Karina Sainz Borgo brakdebuterte i vår med romanen Det ble natt i Caracas. Her skildres hovedpersonen Adelaide Falcons skjebne i et kriserammet Venezuela der vold og lovløshet setter premissene for hverdagen.

Dag 5, Cartagena, Columbia, Celebr Mer informasjon om Det ble natt i Caracas; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Molde for å kunne reservere denne tittelen. Logg inn for å reservere.

RELATERTE BØKER