Ansikt til ansikt med Gud

Ansikt til ansikt med Gud - Bill Johnson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Johnson
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Ansikt til ansikt med Gud.pdf
ISBN
7974230193495

BESKRIVELSE

Hovedpastoren i Bethel Church i Redding, California er nå klar med sin andre bok på norsk. I Ansikt til ansikt med Gud skriver den populære pastoren om betydningen av Guds erfarte nærvær i den troendes liv.

Moses ble begunstiget med et slikt nært forhold til Gud og ble brukt av Gud på en så mektig måte at han blir omtalt som en profet «som Jehova kjente ansikt til ansikt». I møte med våre medmennesker blir vi formet som mennesker. Ansikt til ansikt.

Hodet til Norges best bevarte steinalderskjelett er rekonstruert. Men etter at kaoset, brannen og røyken har lagt seg, kommer en ung kvinne tilbake til livet. I denne fengslende, sanne historien får ikke døden det siste ordet.

RELATERTE BØKER