Under skydekket: Klagehjelp

Under skydekket: Klagehjelp - Dag Rune Flaaten | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Rune Flaaten
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Under skydekket: Klagehjelp.pdf
ISBN
7166274160303

BESKRIVELSE

I denne boken forteller vi om hvordan vi reagerte, da vi fant ut at en rekke av de konomiske forutsetningene v re var feilaktige. Tall som ble presentert gjennom regnskapssystemet og som dannet beslutningsgrunnlag for satsningene v re, hadde mangler. Vi befant oss i en farlig situasjon, men heldigvis hadde vi f tt ynene opp for hva som befant seg under overflaten. Vi m tte gj re hva enn som m tte til, for raskest mulig rette opp skuta, slik at vi kunne fortsette ferden fremover, dit vi hadde bestemt oss for n .

Disse bøkene bør leses som bok nummer tre og fire, da de bygger på det som hendte i de to første bøkene. «Slutten på begynnelsen» er den femte boken om Klagehjelp.

28. februar 2020, 4 1/2 år etter at skandalen ble kjent, fikk kundene omsider den gledelige beskjeden at de hadde vunnet frem.I første omgang er det 260.000 tyske bileiere som nå skal dele 830 millioner euro, eller 8,67 milliarder kroner (ved eurokurs ... Enda verre ble medias omtale under Dieselgate-saken, hvor Dag opplevde regelrett hets mot sin egen person og sine medarbeidere.

RELATERTE BØKER