Under Jesus gjorde

Under Jesus gjorde - Christine Ponsard | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Ponsard
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Under Jesus gjorde.pdf
ISBN
7061083377502

BESKRIVELSE

I denne tegneserien kan du lese om 18 av de under Jesus gjorde, blant andre:Bryllupet i Kana Den utrolige fiskefangsten Den lamme mannen i Kapernaum Mannen med en vissen hånd Datteren til Jairus Jesus går på vannet Brødunderet De ti spedalske Den blinde Bartimeus Boka er perfekt for barn som vil lese selv, eller sammen med familien. Den har enkle ord og vakre illustrasjoner i lyse farger.

For det første er det noe utenom det vanlige, det er jo derfor vi kaller dem under. For det andre er undere en slik ting som skaper skille, mellom de som tror og de som ikke riktig tror det de ser eller hører. Varför gjorde Jesus underverk? Jesus gjorde underverk på grund av kärlek till oss, för att vi ska omvända oss och tro att Han är Guds Son och bli frälsta..

Kristne tror Jesus er Guds sønn. Jesus fikk noe av Guds kraft.

RELATERTE BØKER