Sommer med Karsten og Petra

Sommer med Karsten og Petra - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Sommer med Karsten og Petra.pdf
ISBN
6292564922938

BESKRIVELSE

Det går mot sommer for Karsten og Petra. Karsten resier først på ferie langt av sted, helt til Syden drar han. Petra hjelper Morfar med å gjøre i stand båten hans Brahmaputra, slik at de kan dra på båtur når det blir varmt nok i været. Petra vil at alle skal ha en venn, og snart blir hun kjent med Morfars nye venninne Esther. Om sommeren drar alle på båttur med Brahmaputra, og da lærer Karsten og Petra og svømme. De drar også på en litt større båttur. De reiser med Danskebåten, helt til Danmark.Denne lydboken er full av sanger, musikk og lyder Inneholder fortelligene:Karsten reiser på sydenferiePetra og MorfarPetra vil at alle skal ha en vennKarsten og Petra vil lære å svømmeKarsten og Petra reiser til Danmark (utdrag fra Karsten og Petra i Tivoli)Sangtekster ved Tor Åge Bringsværd, melodi ved Øyvind Denstad og vokal Inger Gundersen.

Hei Sommer (Allsang på Grensen 2018) ... Musikkvideo fra Karsten og Petra - ut på tur - Duration: 2:02. I Karsten og Petra på vinterferie reiser de to bestevennene på hyttetur med Esther og morfar.

Petra vil at alle skal ha en venn, og snart blir hun kjent me... Kjøp Sommer med Karsten og Petra fra Cappelendamm En lydbok full av sang og musikk! Det går mot sommer for Karsten og Petra. Karsten reiser først på ferie langt av sted, helt til Syden drar han.

RELATERTE BØKER