Sommer med Karsten og Petra

Sommer med Karsten og Petra - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Sommer med Karsten og Petra.pdf
ISBN
7659398988306

BESKRIVELSE

Det går mot sommer for Karsten og Petra. Karsten resier først på ferie langt av sted, helt til Syden drar han. Petra hjelper Morfar med å gjøre i stand båten hans Brahmaputra, slik at de kan dra på båtur når det blir varmt nok i været. Petra vil at alle skal ha en venn, og snart blir hun kjent med Morfars nye venninne Esther. Om sommeren drar alle på båttur med Brahmaputra, og da lærer Karsten og Petra og svømme. De drar også på en litt større båttur. De reiser med Danskebåten, helt til Danmark.Denne lydboken er full av sanger, musikk og lyder Inneholder fortelligene:Karsten reiser på sydenferiePetra og MorfarPetra vil at alle skal ha en vennKarsten og Petra vil lære å svømmeKarsten og Petra reiser til Danmark (utdrag fra Karsten og Petra i Tivoli)Sangtekster ved Tor Åge Bringsværd, melodi ved Øyvind Denstad og vokal Inger Gundersen.

Karsten og Siri er enige om å passe dem uten først å ha hørt med foreldrene. De har et hemmelig håp om at de kan beholde kattungene. Kjøp Sommer med Karsten og Petra fra Cappelendamm Det går mot sommer for Karsten og Petra.

De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna.

RELATERTE BØKER