Sjøens kvinner

Sjøens kvinner - Elisabeth Lønnå | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Lønnå
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Sjøens kvinner.pdf
ISBN
5420190990260

BESKRIVELSE

Dette er en bok om kvinnenes innsats i og for den norske handelsflåten. Leseren tas med på en reise fra seilskutetiden til i dag. I løpet av de drøye hundre årene boken tar for seg, var mange tusen kvinner til sjøs, og hundre tusener var knyttet til handelsflåten fordi de tilhørte sjømannsfamilier. Her slippes de ulike stemmene til: kapteinshustruene, telegrafistene, messepikene, sjømannskonene og dagens maritime kvinner. Boken er rikt illustrert med fotografier.

Vår pris 363,- Spar 36,-Veil. pris: 399,- (Innbundet) Fri frakt! Leveringstid: Ikke i salg.

Kvinnenes innsats i den norske handelsflåten er lite kjent. Den nye boken behandler de siste hundre år, og den viser at over titusen kvinner har vært til sjøs. "Sjøens kvinner" er tittelen på et nytt og interessant verk av historikeren Elisabeth Lønnå.

RELATERTE BØKER