Se, her er vårt sted

Se, her er vårt sted - Sindre Skeie | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Skeie
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Se, her er vårt sted.pdf
ISBN
6696152013146

BESKRIVELSE

I dette heftet presenterer Sindre Skeie 49 nye salmer og sanger. Spennvidden er stor, her finnes jublende påskesamba, sanger om sorg, nye julesalmer, barnesalmer, vinter- og høstsalmer, en ny bryllupssalme og mye mer. Til berikelse av menighetens gudstjeneste, til barnekor, voksne kor og solosangere, og til deg som spiller og synger til egen glede og oppbyggelse.

I disse dager går Menighetsfakultets salmekalender ut til en rekke ansatte i norske menigheter. Denne gang er det prestene og kantoren hos oss i Søreide menighet som har stått for salmeforslagene. Det er lett å se hvor mye arbeid som er lagt ned i detaljene på dette ærverdige stedet.

Du kan enkelt gå inn her for å se hvordan forholdene er på de stedene som har webkamera: Fv. 12 Bustneslia 1.

RELATERTE BØKER