Sannheten setter deg fri

Sannheten setter deg fri - Line Nielsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Nielsen
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Sannheten setter deg fri.pdf
ISBN
5426231573340

BESKRIVELSE

Bokens budskap er ikke bare at sannheten setter fri, men at Jesus er sannheten. Jesus sier om seg selv at han er veien, sannheten og livet. Kontrasten til sannheten er løgnen. Line Nielsen utfolder i denne boken hvilken innflytelse løgnen har for den ene bibelske personen etter den annen, og også hvordan den former oss. Men Gud arbeider for å sette oss fri til et liv med fred, glede og mening. Når Jesus er sentrum i vårt liv, blir vi løst fra løgnens bedrag. Boken er både en skarp analyse av løgnen og sannheten, og Lines personlige vitnesbyrd om hva det betyr for henne å gå med Jesus skritt for skritt.

Enkelte sitter igjen fra tiden på søndagsskolen. Det at sannheten setter fri, det er blant de setningene jeg har med meg.

Misforståelser kan følge oss hele livet, men sannheten setter oss fri. Vi liker å tenke at sannhet gjør fri. Men kan det være at det er påskebudskapet som gjør det mulig? Publisert i forkortet form i VG 27.03.18.

RELATERTE BØKER