Kjerubens lønndom

Kjerubens lønndom - Ann-Christin Gjersøe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann-Christin Gjersøe
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Kjerubens lønndom.pdf
ISBN
6128204270605

BESKRIVELSE

Karen tror hun har sluppet unna med det brutale overfallet på husfruen. Det eneste øyenvitnet, vesle Marie, er stum av sjokk og redsel, og ingen får et ord ut av henne. Idet vinteren fester grepet om Gimle Gaard, står Abelone og familien overfor større prøvelser enn de kan forestille seg...Da så hun det. I glassruten. Bak henne. En hvit skikkelse med utslått hår. Med et mildt smil i ansiktet og vennlige øyne. Skikkelsen løftet armen, som om hun skulle legge hånden på skulderen hennes. Abelone virvlet rundt, stirret ut i mørket. Hun visste hva hun hadde sett.

1975) bor i Re, i hjertet av Vestfold. Hun er utdannet førskolelærer, men har arbeidet som forfatter siden 2003.

Se flere bøker fra Ann-Christin Gjersøe. Sølvsmykket (Nedlastbar lydbok) av forfatter Ann-Christin Gjersøe. Lydbøker voksne.

RELATERTE BØKER