Kari S. Kvantes digre bang og andre spor av Gud

Kari S. Kvantes digre bang og andre spor av Gud - Anette Løken Jahr | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anette Løken Jahr
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Kari S. Kvantes digre bang og andre spor av Gud.pdf
ISBN
5002114236366

BESKRIVELSE

Lær å gå på vannet! Kle av skallet på et egg uten å koke det først! Lag tøft stjerneskudd hjemme på kjøkkenet! Ved hjelp av enkle, morsomme eksperimenter og utrolige fakta, ønsker professor Kari S. Kvante å få deg til å tenke over livets store spørsmål. Stemmer det at det regner fisk i Honduras? Kan sommerfuglene virkelig smake med føttene? Visste du at sjiraffen kan nå en toppfart på omkring 50 til 60 km/t. Det er ikke mulig å bevise at Gud finnes, men kan det være Gud som står bak alt sammen?

Få velkomstgave og 3 bøker ... Julie og snøkulen (Innbundet) av forfatter Anette Løken Jahr. Barnebøker.

Kvante å få deg til å tenke over livets store ... Er du interessert i nettevangelisering, podcast og kristen tro? Kanskje vi kan slå følge? Denne kanalen drives av Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net, pros... «Jeg brenner for at den oppvoksende generasjon skal bli godt kjent med Jesus og den kristne tro. I Hvem, hva og hvordan i Bibelen ønsker jeg å sette fokus på mange av de spørsmålene som barn kan stille seg om Gud, Bibelen og tro.

RELATERTE BØKER