Kalde hender

Kalde hender - Jan Mehlum | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
9,35 MB
FILNAVN
Kalde hender.pdf
ISBN
7051669452512

BESKRIVELSE

En 15 år gammel skinhead oppsøker Tønsberg-advokaten Svend Foyn, men forsvinner ut av kontoret uten å ha sagt et ord. Noen timer senere blir gutten - Elvis Kristiansen - funnet død, overkjørt av toget. Foyn klarer ikke å slå seg til ro med at det var et uhell. Hva var det gutten ville ham? Jo mer Foyn undersøker i Elvis' historie, dess mer innfløkt virker saken. Her er tråder til hendelser i fortiden så vel som til organisert kriminalitet og overgrep mot barn. KALDE HENDER er en frittstående fortelling og den andre boken i serien om Svend Foyn. Boken fikk Rivertonprisen for beste norske kriminalroman i 1998.

Oppdag symptomene forbundet med kalde hender og føtter, inkludert nummenhet og smerter. Kalde ekstremiteter som hender og føtter; Kaldsvetter; Klamme håndflater; Kuldeintoleranse; Lav basal kroppstemperatur (36,6 grader er ikke uvanlig, men tilfeller er kjent der pasienter har hatt så lav basaltemperatur som 33 grader) Nattsvette; Varmeintoleranse Infeksjoner: Bekken inflammatorisk sykdom (PID) Candida (gjær) Gjentatte ... LES OGSÅ: Kalde hender og føtter - hva er årsaken? - De fleste typer nevrologiske sykdommer med skjelving starter svært diskre, ifølge Mirza Jusufovic, Lommelegens nevrolog. Skjelver mer ved økende alder.

De fleste med essensiell tremor har beskjedne plager. Dermed blir ikke huden på hender og fingre eksponert for det kalde været, og du unngår nedkjøling. Dette gjør jeg for eksempel når jeg skal bruke kompass eller håndtere en GPS.

RELATERTE BØKER