Dette norske livet

Dette norske livet - Nils-Øivind Haagensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
8,86 MB
FILNAVN
Dette norske livet.pdf
ISBN
2411974902219

BESKRIVELSE

Jentoft er en middelaldrende mann som lever alene. Han har ikke alltid gjort det, men sånn er det likevel blitt. Livet er en overraskende ensom affære, hvor han, til tross for at han lengter etter samhørighet og selskap, som oftest avslår invitasjoner fra venner og familie. Bare med et helt bestemt annet menneske gjør han ikke det: Lindis, fadderbarnet. Så en dag, eller natt, blir hun borte. Det er mange mennesker som blir meldt savnet. De aller fleste kommer raskt til rette. Med noen tar det litt lenger tid. Med noen tar det all tid."Dette norske livet" er en roman om utsatthet, om et ensomt raseri og en drøm om beskyttelse.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Livet er en overraskende ensom affære, hvor han, til tross for at han lengter etter samhørighet og selskap, som oftest avslår invitasjoner fra Dette norske livet JavaScript seems to be disabled in your browser. Dette norske livet ebok.

- Oslo : Forlaget Oktober, 2019. - 267 sider.

RELATERTE BØKER