Den norske fortellingen

Den norske fortellingen - Roar Hagen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roar Hagen
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
Den norske fortellingen.pdf
ISBN
3413049623514

BESKRIVELSE

Fra fiskerbonde og industriarbeider til oljesjeik. Fra monokultur til flerkultur. Fra ytringsfrihet til ytringsansvar. En norsk fortelling om mindreverdighetskompleks og stormannsgalskap. Om godhet og egoisme. Med andre ord: Norge fortalt gjennom tegning og tekst. Så å si alt det Roar Hagen har fortalt oss gjennom sine tegninger, får vi presentert i denne unike boken. I tillegg til de kjente tegningene, får vi presentert morsomme anekdoter om møter med mennesker og situasjoner. Norgeshistorien i Roar Hagens blikk, krydret med en tekst både til latter og ettertanke. En gavebok som vil treffe mange. Om forfatteren: Roar Hagen (født 1954) er en norsk avistegner og bokillustratør. Han har vært avistegner i VG siden 1986. Hans tegninger er gjengitt i bl.a. Die Zeit, International Herald Tribune, Der Spiegel, Newsweek, Time Magazine.

Den kan blant annet ha som hensikt å underholde eller bevege leseren. Hvordan skrive en fortelling? Når du blir bedt om å skrive en fortelling i Norsk skal du fortelle en historie. Fortellingen om Jesus er Bibelens sentrum.

Overordnet post: Norbok ... Den britiske forfatteren Diane Setterfields bestselger er endelig kommet på norsk. Foto: Poppe, ...

RELATERTE BØKER