Byrået for ikke-hendelser. Episode 2: Neanderland

Byrået for ikke-hendelser. Episode 2: Neanderland - Robert Næss | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Næss
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Byrået for ikke-hendelser. Episode 2: Neanderland.pdf
ISBN
7670801892671

BESKRIVELSE

To helt vanlige barn, med en helt uvanlig jobb. Thelma og Tico får et nytt spennende oppdrag som agenter i BYRÅET for IKKE-HENDELSER (BIH) - et superhemmelig byrå som overvåker og slåss mot alle overnaturlige krefter. En eksentrisk multimilliardær har i flere tiår kjøpt store landområder som han holder strengt overvåket. Ingen får komme innenfor de ti meter høye strømgjerdene - og ikke mange har lyst til å prøve, siden området også er omgitt av både miner og bevæpnede vakter. Fly dirigeres rundt området, droner som prøver å spionere, skytes ned. Thelma og Tico får i oppdrag å finne ut hvilke hemmeligheter som skjuler seg bak de høye gjerdene. Det de finner ut er ikke bare overraskende. Det kan også være livsfarlig ...

episode 3. Den grå gutten; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: u; Serie: Byrået for ikke-hendelser; Serienummer: episode 3; År: 2019; Noter: Byråaet for ikke-hendelser er et superhemmelig byrå som overvåker overnaturlige krefter og stepper inn der det trengs. Inngår i serie: Byrået for ikke-hendelser (episode 1) Bok · Bokmål · utgitt 2017 · Roman · Grøsser Fortsetter i: Neanderland.

Bøker i serien. De som kjøpte denne boken, kjøpte ogs å: ... Neanderland (Byrået for ikke-hendelser #2) ebok.

RELATERTE BØKER