Barns uteleker

Barns uteleker - Kjetil Steinsholt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil Steinsholt
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Barns uteleker.pdf
ISBN
7251085318372

BESKRIVELSE

I dagens samfunn vokser barn opp i en verden fylt av digitale teknologier og medier. Livet online har i høy grad trengt inn i de fleste av barns livsområder, forandret deres sosiale liv, kultur, lek og ikke minst forståelsen av hvem de selv er. Barns lek har på mange måter flyttet innendørs og blitt stadig mer mediemettet. Likevel har de fleste barn et rikt liv offline. Denne boken fokuserer konkret på hvilke tradisjonelle uteleker barn leker i dag, parallelt med livet online. Boken beskriver lekene gjennom bilder og tekst og vil være en god oversikt for alle som jobber med barn i barnehage, skole og SFO, og ikke minst for foreldre som ønsker at barna skal ta del i leker som de selv lekte og satte pris på som barn.

Motta vårt nyhetsbrev. Her er 15 morsomme uteleker til barn som kjeder seg! LES OGSÅ: Derfor bør foreldre elske Pokémon Go. 1.

Espegard bålpanne Ø70 cm, med stativ 8227. 3 400,- (Ekskl.

RELATERTE BØKER