4 romaner

4 romaner - Ola Bauer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Bauer
DIMENSJON
6,27 MB
FILNAVN
4 romaner.pdf
ISBN
1896574741658

BESKRIVELSE

Alle fire bøkene i romanserien om Tom er her samlet i ett bind. Vi følger Tom fra han som tiåring vokser opp i etterkrigs-Oslo sammen med sin mor og hennes to elskere. Toms far er død, myrdet som overløper og angiver for tyskerne. Som 16 åring har Tom tilbrakt fem år på internatskole for vanskeligstilte barn, han inntar Oslo Vest med lugg som Gene Vincent, en Cooly i munnviken, og en Luger i ranselen. Tom er fire år til sjøs, før han som tjueåring mønstrer av i Paris, der han får jobb på et bordell i Boulevard de Magenta. I 1997, 56 år gammel, vender Tom hjem til et Norge han ikke har sett på førti år. Han kommer til fots over fjellet fra Finland, med sandaler av bildekk på føttene, og med alt han eier i en skipssekk.

Meld deg på nyhetsbrev og få anbefalinger og unike tilbud Send Romanen har siden den litterære perioden romantikken på 1800-tallet vært en litterær sjanger på lik linje med novellen, eventyret og diktet. Karakteristisk ved den er at den er vesentlig lengre enn de andre sjangrene.

Flere av disse er blitt filmatisert. Ved siden av sine store publikumssuksesser har Ambjørnsen skrevet en rekke romaner og novellesamlinger som også treffer det ... Bøker i kategorien Skjønnlitteratur, Romaner.

RELATERTE BØKER