Yrkenes pedagogikk

Yrkenes pedagogikk - Liv Mjelde | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Mjelde
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Yrkenes pedagogikk.pdf
ISBN
8005559041987

BESKRIVELSE

Forhold mellom læring i verkstedtradisjoner i yrkesfaga kontra læring i klasseromstradisjoner, forhold mellom yrkesteori og allmennteori og forhold mellom læring i skole og læring i arbeidsliv er sentrale temaer i denne boka. Den stiller også nye spørsmål når det gjelder undervisning og læringsproblemer generelt, med grunnlag i forskning rundt læringsspørsmål i yrkesfaglige studieretninger i videregående skole, lærlingers erfaringer med læring, og hovedoppgavearbeid i yrkespedagogikk. Yrkesutdanning og kjønn er også et viktig tema i boka. Har litteratuliste.

0 Handlekurv Om du skal ta Bachelor i pedagogikk eller Bachelor i pedagogikk - fleksibel ved HINN kan du søke deg inn via lokalt opptak. Du kan lese mer om vårt lokale opptak her.

Du blir kjent med begreper som læring, sosialisering, motivasjon, ... I kurskategorien Pedagogikk utdanning finner du et bredt utvalg av pedagogiske studier, både profesjonsstudiene barnehagelærerutdanning, lærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning og akademiske studier innen pedagogikk. Det finnes en rekke ulike pedagogikk årsstudium, bachelor i pedagogikk og master i pedagogikk. Pedagogikk - i teori og praksis - handler dypest sett om eldre generasjoners holdning til yngre generasjoner.

RELATERTE BØKER