Tenk på et tall

Tenk på et tall - John Verdon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Verdon
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Tenk på et tall.pdf
ISBN
3423976797941

BESKRIVELSE

Tenk på et tall er en utsøkt og kritikerrost kriminalroman fra øverste hylle.Forestill deg at du en dag mottar et brev, der den anonyme avsenderen hevder å kjenne deg bedre enn du kjenner deg selv. For å bevise dette, ber han deg tenke på et vilkårlig tall mellom 1 og 1000. Like etter mottar du en ny anonym konvolutt. Inni ligger et ark med akkurat det tallet du tenkte på.Da den pensjonerte kriminalbetjenten Dave Gurney kontaktes av en gammel skolekamerat som har opplevd dette, ser han seg motvillig nødt til å stille opp. Da vennen kort etter myrdes, er Gurney plutselig innblandet i en mordsak, og det viser seg raskt at mordet kun er toppen av isfjellet.Tenk på et tall er helt umulig å legge fra seg, og byr på nervepirrende spenning og hjernevridning fra start til slutt."Underholdning i toppklasse!" * * * * * (fem stjerner) MetroXpress, Danmark"Et utrolig spennende og orginalt plott. Denne elegante og effektive debutromanen er allerede en internasjonal bestselger." Politiken, Danmark?Denne vil fenge enhver leser. En forbløffende, avhengighetsskapende thriller. Den gir seg ikke før du er fullstendig paff og sulten på mer.?? New York Journal of Books, USA"For en debut! Fullstendig besettende, glimrende skrevet og simpelthen den beste boken jeg har lest i år."- The Sun, Storbritannia

Et aktuelt eksempel er elevevalueringen av lærere som nettopp er blitt gjennomført for tredje gang i den videregående ... Tenk på et tall. Jens Stoltenberg trengte et tall han endte på 0,04.

Men hvorfor de mener det, er ytterst uklart. Det er gitt ... Tenk på et tall er helt umulig å legge fra seg, og byr på nervepirrende spenning og hjernevridning fra start til slutt.

RELATERTE BØKER