Springbrett til smil og ettertanke

Springbrett til smil og ettertanke - Toralf Dehli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toralf Dehli
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Springbrett til smil og ettertanke.pdf
ISBN
9033750104670

BESKRIVELSE

Hva skjer når presten får hjelp til prekenen av et esel? Kan du møte engler i Trondheimsveien? Skal vi alltid snakke sant? Toralf Dehli forteller historier fra hverdagen og et mangeårig liv som prest. Gjennom humor og alvor inviteres leseren til å tenke igjennom hva de små øyeblikkene i livet betyr.

Mer kompetanse gir mer motivasjon til videreutvikling- et springbrett for vikarene. Søkeresultater for Stillhet og ettertanke - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel. Handlekurven er tom! Kjøp «Springbrett til smil og ettertanke» av Toralf Dehli til en god pris på ark.no.

I serien Verbum Akademisk har vi i år ... Et smil kan varme de kaldeste hjerter. Her finner du mange flotte visdomsord om smil og hvilken effekt et flott smil har på omverdenen. Springbrett til smil og ettertanke.

RELATERTE BØKER