Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden

Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden - Dag Einar Thorsen, Johann Osbakk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Einar Thorsen, Johann Osbakk
DIMENSJON
5,66 MB
FILNAVN
Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden.pdf
ISBN
5999621266345

BESKRIVELSE

I boka «Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden» gir Stina Torjesen og Kim N. Gabrielli sine svar på hvordan Norge kan møte en verden preget av økende ulikhet, populisme og proteksjonisme. De tar utgangspunkt i omveltningene som skjer rundt oss, Norges interesser og hvordan Norge kan gjøre en forskjell. Valget av en ideologisk, sosialdemokratisk tilnærming til norsk utenrikspolitikk er forfriskende: Forfatterne tar oss med på en annerledes reise i hvordan snakke om, utforme og gjennomføre utenrikspolitikken i Donald Trumps verden.

Tidligere president Bush og hans kone Laura stemte verken på Trump eller Demokratenes kandidat Hillary Clinton ved valget i 2016. Mange politikere verden rundt, blant annet i Storbritannia, Mexico, Tyskland, Frankrike og Canada er bekymret for det de mener er Trumps konfliktopptrappende og krenkende retorikk. De mener at ... President Donald Trump møter motstand fra flere kjente republikanere før høstens presidentvalg.

Non-Governmental Organization (NGO) Fins det en sosialdemokratisk utenrikspolitikk? ... Verden i dag er grunnleggende forandret.

RELATERTE BØKER