Sannhetens kår

Sannhetens kår - Christian Borch | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Borch
DIMENSJON
7,49 MB
FILNAVN
Sannhetens kår.pdf
ISBN
3727829057485

BESKRIVELSE

Politikken er blitt salgsobjekt. Ideer og visjoner markedsføres på linje med sjokolade og nye bilmodeller, skriver Christian Borch. Med Europa som arbeidsfelt i tretti år, har han observert en stille transformasjon av holdninger og verdier. I denne boken viser han hvordan neokapitalismen nå har fortrengt den sosiale samvittighet, og hvordan markedets lover har tatt styring over politikkens premisser.

Fra den franske revolusjon til fløyelsrevolusjonen i Armenia - er folkemassen fremdeles en politisk kraft? *Og hva er sannhet? Vi lever i en tid der grensa til løgn blir stadig mer uklar. Er det postmodernistenes skyld? Thomas Hylland Eriksen gir deg radioforedrag om sannhetens kår i vår tid Med Banalitetens tyranni er Christian Borch ved veis ende i det som har blitt en serie på tre bøker om det moderne Europa.

Med Europa som arbeidsfelt i tretti år, har han observert en stille transformasjon av holdninger og verdier. Kjøp Sannhetens kår fra Bokklubber Politikken er blitt salgsobjekt. Ideer og visjoner markedsføres på linje med sjokolade og nye bilmodeller, skriver Christian Borch.

RELATERTE BØKER