Parlamenturismen

Parlamenturismen - Hallgrim Berg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hallgrim Berg
DIMENSJON
11,63 MB
FILNAVN
Parlamenturismen.pdf
ISBN
5247533404809

BESKRIVELSE

Stortingsrepresentantar på reisefot - sjansespel og situasjonskomikk! Skal representantane halde ut det tunge slitet på Stortinget, må dei ha utsikter til litt hygge og avveksling. Det beste er turar til storbyar og eksotiske reisemål, langt vekk frå vrange veljarar og slitsame journalistar. Studieturane skal utløyse trivsel og glede, løfte sinnet, føre til inspirasjon og gi perspektiv i arbeidet for fedrelandet. Kva kan hende - og har hendt - når glade representantar og statsrådar er på reise i framande land? Ja, korleis står det eigentleg til med parlamenturismen? Hallgrim Berg, aktiv humorist og mangeårig stortingsrepresentant, fortel elleville historier frå utfl ukter dei folkevalde har hatt i inn- og utland. Alt som står i denne boka, er autentisk. Enkelte episodar kan ha blitt litt utbroderte, slik skikken er i munnleg overlevert forteljartradisjon. Anonymiseringa er lagt på eit absolutt minimum. Illustrert av Oddmund Mikkelsen.

Utredningen utarbeidet i 1998. Bystyresak fra april 2002 Utarbeidet forslag til organisasjonskart - 2002 Parlamentarisme, styreform som gir fleirtalet i Stortinget makt over regjeringa.

Frå 1814, då vi kom i union med Sverige, var det den felles kongen i Stockholm som avgjorde kven som skulle sitje i regjeringa. Parlamenturismen Pressemelding • sep 12, 2016 09:00 CEST. Stortingsrepresentantar på reisefot - sjansespel og situasjonskomikk.

RELATERTE BØKER