Mandelplukkersken

Mandelplukkersken - Simonetta Agnello Hornby | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simonetta Agnello Hornby
DIMENSJON
8,64 MB
FILNAVN
Mandelplukkersken.pdf
ISBN
9590135877108

BESKRIVELSE

Da Maria Rosalia Inzerillo – også kalt Mennulara, mandelplukkersken – dør, begynner ryktene å svirre i den lille sicilianske byen Roccacolomba. Hvor hadde hun alle pengene fra, hun som bare var en alminnelig hushjelp? Hva slags intriger er det egentlig som har utspilt seg i den rike Alfallipe-familien, som Mennulara har tjent hos i mesteparten av sitt liv? Og hvorfor kom mafiabossen don Vincenzo Ancona i begravelsen hennes? Alle i byen har sitt å fortelle om Mennulara, men bare noen få kjenner sannheten. Og for de udugelige Alfallipe-arvingene har problemene bare så vidt begynt.Simonetta Agnello Hornby er født i Palermo, men bor i dag i London. Mandelplukkersken er hennes første roman, og ble raskt en storselger da den utkom i Italia.”Det er en forbløffende sikker debut … presis og rik i detaljene, stram i konstruksjonen og nydelig avrundet i formen.” Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad”Dette er en bok du leser med et smil!”Anne Bratberg, Østlandets Blad

De bøkene som er solgt, er fjernet fra boklista, (men kan være at bøker som er solgt er på bilder her). Mandelplukkersken, Simonetta Agnello Hornby 9. Løvekvinnen, Erik Fosnes Hansen 10.

Mennulara har mesteparten av sitt liv tjent hos den fornemme Alfallipe-familien. Til tross for sin lave formelle status, har hun i virkeligheten vært familiens sentrum og forvalteren av familiens eiendommer. Simonetta Agnello Hornby: Mandelplukkersken - Selges av Bokhyllen fra Straume.

RELATERTE BØKER