Johannes

Johannes - Annikki Øvergård | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Johannes.pdf
ISBN
4973884289212

BESKRIVELSE

Rebekka føder mens de ennå er på setra, og får noen lykkelige dager der før de må tilbake til Lie. Margot råder henne til å tie om barnet når de kommer hjem, men vil de greie å holde det skjult for de andre på gården?Peder har vært en tur til stasjonsbyen og har med seg storfint besøk til Rebekka.- Du får heller gå inn og hilse på ham sjøl, så jeg ikke røper mer enn jeg skal. Jeg prata nå litt med ham på veien opp, men lovet at jeg ikke skulle si noe om hvem han var, før du sjøl fikk hilse på ham. Men det er nå deg han er kommet for å besøke, så vidt jeg kan skjønne. Mer ville ikke Peder si.

Ifølge Lukasevangeliet var Johannes sønn av presten Sakarias og Elisabeth. Han var asket og holdt til i ødemarken i Judea.

Johannes var fra fengselet i stand til å følge Jesu offentlige virksomhet, og sendte bud for å stille ham spørsmål (Luk 7,19-29). Kummen, Martin & Hov, Johannes Espolin Roksund (2019). The gut microbial influence on cholestatic liver disease.

RELATERTE BØKER