I troens fylde

I troens fylde - Hans Urs von Balthasar | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Urs von Balthasar
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
I troens fylde.pdf
ISBN
3976403071377

BESKRIVELSE

Balthasar (1905-88) var åndelig leder av "Johannesfellesskapet", et såkalt sekularinstitutt. Kildene til hans teologiske tenkning og tale ligger ikke bare i Den hellige skrift, i nyere filosofi og humanvitenskapelige erkjennelser, men i høy grad i den store kirkelige tradisjon. Balthasar hørte til den store generasjonen av teologer som var med på å befri den katolske teologi fra nyskolastikkens rammer. Dette er tekster som kan inspirere en troende kristen. Med liste over kilder.

vilbli.no blir oppdatert i takt med at de nye planene fastsettes. I troens fylde. Varenummer: NB20135.

Sjå også oversikt over gamle og nye kommunar og fylke før og etter kommune- og regionreformene 1.1.2020. Les meir om kommunegrenser og fylkesgrenser.

RELATERTE BØKER