Forfalskningen

Forfalskningen - Geir Selvik Malthe-Sørenssen, Kjetil Bortelid Mæland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Selvik Malthe-Sørenssen, Kjetil Bortelid Mæland
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Forfalskningen.pdf
ISBN
8320780450089

BESKRIVELSE

En kilde med fortid i det hemmelige politiet plages av dårlig samvittighet. Han er redd, men føler at sannheten må komme frem. I mars 2006 ringer han Geir Selvik Malthe-Sørenssen, nyhetsredaktør i Nettavisen, og de møtes på et øde sted langt unna Oslo. Kilden bærer på en utrolig historie. Han forteller at politiet fabrikkerte bevis i Treholt-saken for å få Arne Treholt dømt i 1985. Kun noen få tjenestemenn kjente til denne hemmeligheten, og Politiets overvåkningstjeneste har voktet over løgnen i 25 år. Ord mot ord holder ikke lenger. Det er nå jobben starter. Geir må dokumentere at politiet fabrikkerte bevis i norgeshistoriens mest omtalte kriminalsak. Han må bevise at politimenn med viten og vilje har løyet for norsk rett. "Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv", skrev dikteren Arnulf Øverland i 1937. Boken Forfalskningen er et resultat av kampen for rettferdighet.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Vi fant 44 synonymer til FORFALSKNINGEN. forfalskningen består av 4 vokaler og 10 konsonanter.

Stian ser rett på Nilsen. Nilsen strammer slipset og blir rød i ansiktet.

RELATERTE BØKER