De usynlige

De usynlige - Roy Jacobsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
De usynlige.pdf
ISBN
6710651608821

BESKRIVELSE

Terninkast 6 i VG "Roy Jacobsens nye roman griper leseren med et slag og slipper ikke tak før på siste side." Guri Hjeltnes, VGNominert til kritikerprisen 2013 for beste voksenbok.Jacobsen er tilbake nordpå, i samme miljø som han skildret i første del av "Seierherrene".DE USYNLIGE er en sterk og rørende familiehistorie fra en liten øy helt ytterst i havgapet på Helgelandskysten, i årene 1913 til 1928. Den unge jenta Ingrid vokser opp på en øy. Havet er hennes eventyr. Fisken, stormen, fattigdommen. Hun eier årstidene, fuglene og horisonten. Ingrid må lære det ingen lenger kan. En dag må hun lære enda mer."De usynlige er rett og slett en helt fantastisk roman." Cathrine Krøger, DagbladetI DE USYNLIGE skriver han om kystproletariatet, fra et miljø han selv har kjent hele livet. Handlingen utspiller seg på en liten øy helt ytterst i havgapet på Helgelandskysten, fra 1913 til 1928. Som forfatteren sier: "Det fantes tusenvis av slike øyer på norskekysten. I dag er det ingen. De fortjener å bli sett."Les utdrag fra boka

Ingrid vokser opp på en øy. Havet er hennes eventyr.

De usynlige er en familiehistorie og et stykke Norgeshistorie. Ingrid vokser opp på en øy. Kjøp De usynlige fra Tanum Mennesket og naturen Barrøya er en av de vakreste og grønneste øyene langs Helgelandskysten, men det er det bare den lille familien som bor der som vet.

RELATERTE BØKER