CRM i praksis

CRM i praksis - Alfred Bakken, Eva K. Steira | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alfred Bakken, Eva K. Steira
DIMENSJON
3,8 MB
FILNAVN
CRM i praksis.pdf
ISBN
3227334489780

BESKRIVELSE

CRM i praksis er en bok for studenter, markedssjefer, konsulenter, prosjektansvarlige og potensielle deltakere i bedriftens CRMsatsning; ITmedarbeidere som jobber med markedssysterner, ledere, medarbeidere med kundekontakt og generelt for alle som er opptatt av, å endre sin virksomhet fra transaksjons til relasjonsøkonomi. Boka handler om hvordan virksomheten kan planlegge og tilrettelegge implementering av dialog- og relasjonsmarkedsføring i et CRMperspektiv.Den legger vekt pä hvordan man praktisk kan:. utforme en kravspesifikasjon til markedsdatabase. igangsette dialogmarkedsføring med overgang til relasjonsmarkedsføring. måle lojalitet og resultater. endre arbeidsprosesser. få med seg organisasjonen på de nødvendige endringer

Det samme gjelder hvis noen andre kontakter prospektet. CRM løsningen holder rede på alle aktiviteter og hva som er kommunisert til kunden. CRM står for customer relationship management og handler om at arbejde aktivt med kunderelationer.

Det er vesentlig å knekke denne koden spesielt for nystartede bedrifter. ERP, CRM, MPS, SCM, SaaS ... I utgangspunktet et begrep som tar for seg teori og praksis rundt alle aspekter i forbindelse med ledelse av menneskelige ressurser og hadde sin opprinnelse ut fra arbeidene til Frederick Winslow Taylor (taylorismen) på begynnelsen av 1900 tallet. CRM og TEM i teori og praksis.

RELATERTE BØKER