Bedriftsorganisasjon

Bedriftsorganisasjon - Kjell G. Rosland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell G. Rosland
DIMENSJON
7,44 MB
FILNAVN
Bedriftsorganisasjon.pdf
ISBN
5588268290142

BESKRIVELSE

Boken gir en grunnleggende og konsentrert innføring i organisasjonsformene i arbeidslivet. Ved hjelp av eksempler presenteres aktuelle organisasjonsformer og -teorier. Forfatteren legger vekt på at ingen teori eller organisasjonsform er allmengyldig. Derfor blir det avgjørende å finne den formen som passer for din bedrift. Boka henvender seg først og fremst til arbeidsledere, men egner seg også for andre som ønsker en innføring i organisasjonslære. Har litteraturliste, ordliste og stikkordregister.

Formelle organisasjoner er anerkjent av omgivelsene og/eller ... Organisasjonsteorier: Organisasjonsatferd: Klassiske- Taylor- Weber- Fayol + Skaper stabilitet· Faste oppgaver · Vet hva hver enkelt har ansvar for Søkeresultater for Bedriftsorganisasjon - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Microsoft PowerPoint kan brukes som en måte å lage presentasjoner av data , grafikk og annen informasjon.

Forfatteren legger vekt på at ingen teori eller organisasjonsform er allmengyldig. Kjøp bøker av Kjell G. Rosland.

RELATERTE BØKER