All verdens kunnskap

All verdens kunnskap En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
All verdens kunnskap.pdf
ISBN
9809313954775

BESKRIVELSE

Drømmen om den komplette boken - den som rommer alt vi trenger å vite, all verdens kunnskap -har preget den vestlige kulturen gjennom to tusen år. Etter hvert har drømmen blitt knyttet til enbestemt sjanger: leksikonet. Tunge skinninnbundne bind i bokhyllen, med gullsnitt på ryggen. Har all verdens kunnskap en form, så er det denne. Men hva er egentlig sammenhengen mellom form og innhold? Hvilken kunnskap er samlet mellom permene - og hvordan er den organisert? Denne boken lar oss se hvordan encyklopediens drøm har blitt forsøkt realisert på forskjellige måter, fra Plinius til Pax Leksikon, fra Diderots store franske encyklopedi til dagensWikipedia. Resultatet er et helt nytt blikk på en sjanger som alltid har vært i forandring.

Leksikon gjennom to tusen år Arbeid av Concorde Design De siste tiårene har det vært en del fokus på at den teknologiske utviklingen fører til store forandringer av leksikonsjangeren. Men Kjetil har også stor kunnskap om forfalskninger av mynter, og selvsagt har han opparbeidet seg lang erfaring med pris- og kvalitetsvurdering av norske mynter. All Verdens Mynter er medlem av Norges Mynthandlerforening som er et tegn på trygghet for deg som kunde.

Har all verdens kunnskap en form, så er det denne. Men hva er egentlig sammenhengen mellom form og innhold ... - Svaret ligger nok i det boka All verdens kunnskap viste, sier Jordheim.

RELATERTE BØKER