Syv ganger syv

Syv ganger syv - Olivier Quenardel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olivier Quenardel
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Syv ganger syv.pdf
ISBN
6309008929100

BESKRIVELSE

I flere år har abbeden i Cîteaux, Olivier Quenardel, møtt gruppen med noviser hver uke. Det er snakk om korte sammenkomster hvor man tematiserer én og én side ved klosterlivet. Brødrene kaller samlingene for «meditasjoner», kanskje fordi abbeden gir deltagerne en skriftlig versjon av sin «meditasjon» over emnet han har valgt å utdype. Noen linjer er nok. Dette er ikke forelesninger. Hensikten er å roe ned sinnet og skjerpe oppmerksomheten. Tekstene omhandler den vanligste formen for vestlig klosterliv, den som i dag er utbredt over hele verden, og som følger sankt Benedikts Regel. De beskriver intet mindre enn hjerteslag for klosterlivet.

Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler! Most Popular. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder.

Vurdert dato: 29.10.1969: Distributør: Filmco: Lengde: 111 minutter: 9. Hvordan bli en god kone.

RELATERTE BØKER