Sannheten om Harry Quebert-saken

Sannheten om Harry Quebert-saken - Joël Dicker | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joël Dicker
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Sannheten om Harry Quebert-saken.pdf
ISBN
3645739773616

BESKRIVELSE

"Hekta på Dicker! Et vidunder av et plot, med brå vendinger, mord, falske skyldige og ekte skjebner. Har du først begynt, er det umulig å stoppe." ElleUSA, våren 2008: Den unge stjerneforfatteren Marcus Goldman drar på besøk til sin gamle venn og mentor, forfatteren Harry Quebert, for å få hjelp med en plagsom skrivesperre. Kort tid senere finner politiet liket av en ung jente nedgravd i hagen til Harry, og han pågripes for mord. Marcus er overbevist om sin venns uskyld. Han starter sin egen etterforskning, og begynner å skrive en bok om saken. Gradvis avdekkes et komplisert nett av hemmeligheter, og mange uventede og nervepirrende hendelser inntreffer før den dramatiske sannheten til slutt kommer for en dag.Hvem drepte Nola Kellergan? Hva skjedde i New Hampshire sommeren 1975? Og hvordan skriver man egentlig et mesterverk?"Bokhøstens overraskelse, boken vi ikke kan legge fra oss etter timer med medrivende lesning. Minner om Philip Roth, Jonathan Franzen eller Woody Allen." Le Point"Med stort fortellertalent driver Joël Dicker handlingen framover; den utvikler et uimotståelig dragsug som ikke svekkes over 600 sider. En ekstraordinær roman, den er på samme tid spenning og romantikk, sosialt drama og litterær satire." DeutschlandradioLes utdrag fra boka

En ung forfatter brakdebuterer, men får skrivesperre når han prøver å følge opp suksessen. Kjøp 'Sannheten om Harry Quebert-saken' av Joël Dicker fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: CD, E-bok, Innbundet, Heftet | 9788242158192 Sannheten om Harry Quebert-saken (Goldman #1) ebok.

En roman som skal gjøre ham til en stor stjerne. Sannheten om Harry Quebert-saken. 127 likes.

RELATERTE BØKER