Sammen for elevers psykososiale miljø

Sammen for elevers psykososiale miljø - Mirjam Harkestad Olsen, Rigmor Mikkelsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mirjam Harkestad Olsen, Rigmor Mikkelsen
DIMENSJON
8,42 MB
FILNAVN
Sammen for elevers psykososiale miljø.pdf
ISBN
2024635429431

BESKRIVELSE

Bokas overordnede tema er elevers psykososiale miljø. For å lage en bok med høy nytteverdi for lærere og lærerutdannere, har forfatterne tatt utgangspunkt i to elevgrupper; barn med ADHD og barn med epilepsi. Disse barna og ungdommene danner navet som bokens tema spinner rundt. Boka tar for seg prinsippet om elevers rett til et godt psykososialt miljø og videre om sammenhengen mellom hjerne og atferd. Læreren er en nøkkelperson i arbeidet med å skape et helse- og læringsfremmende miljø. I bokens didaktiske del legges det vekt på det relasjonelle møtet mellom læreren og elevene, og mellom læreren og de foresatte. I tillegg gis konkrete råd til hvordan læreren kan tilrettelegge for en god læringssituasjon både for enkeltelever og elevgruppa.

Ung i Norge: psykososiale utfordringer . ISBN 9788202262884, 2007 ... Sammen - for elevers psykososiale miljø ; Teknologi som inkluderer; Å bruke nettbrett motiverer, engasjerer og inkluderer; Hvordan kan vi sikre inkluderende praksis? Vær vaktbikkjer - til barnets beste; Mobbing og krenkelser i skolen; Inkludering - et pedagogisk og moralsk prosjekt; Tegnspråk.

Hun har, både alene og sammen med andre, publisert mange forskningsartikler og bøker. Det finnes en rekke bøker og programmer om psykososialt miljø. De fleste av disse er knyttet til fenomenet mobbing (Olsen & Mikkelsen, 2015).

RELATERTE BØKER