Overmot

Overmot - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Overmot.pdf
ISBN
5467545377434

BESKRIVELSE

Agnete må bort før hun blir avslørt som massemorder, men hvor skal hun dra? Marna vil heller ikke være på Flisa lenger. Begynner hun å gå lei av nok en mann? Etter at Jon Larsen, den dyktige doktoren, ikke kunne hjelpe henne under fødselen, blir Andrine mistenksom. Det skal snart vise seg at hun har rett.Hva skulle hun si til lensmannen slik at hun ikke ble avslørt? Agnete begynte å få kalde føtter. Lensmannen kom til å se tvers igjennom henne. Klarte hun å spille så godt at hun kunne overbevise ham? Det må jeg, ellers er jeg fortapt. «En leseopplevelse,» Gro Kåsmoli, Bokelsker

«Det å forstå at man ikke forstår». Jeg spør med et enormt behov for et godt svar: Hvordan kan vi begrense et slik overmot? Hybris (overmot) var en del av årsaken til Lucifers opprør mot Gud.

De mangler selvinnsikt og forståelse for det faktum at de mangler selvinnsikt. «Det å forstå at man ikke forstår».

RELATERTE BØKER