Jeg vil gi dere fremtid og håp

Jeg vil gi dere fremtid og håp - Arne Helge Teigen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Helge Teigen
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Jeg vil gi dere fremtid og håp.pdf
ISBN
9149808125187

BESKRIVELSE

Boka er en samling av taler og bibeltimer som Arne Helge Teigen har holdt ved forskjellige anledninger. Forfatterens ønske er å få frem budskapet i den enkelte bibeltekst, slik at det blir til hjelp, ettertanke og veiledning for den som leser. Temaene som berøres er bl.a.: . Hva er spesielt ved den kristne tro?. Opplevelser og Guds kraft.. Hva betyr det å være salig?. Svak tro frelser også.. Nådegavene og åndelig modenhet.. Jesus kommer til deg.

Størrelse høyde 40 cm bredde 52 1/2 cm. Om fremtiden sier Gud gjennom profeten Jeremia kapittel 29 og vers 11: "Jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp ... For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker.

Det er fredstanker og ikke tanker til ulykke. Jeg vil gi dere fremtid og håp.

RELATERTE BØKER