Individuell veiledning

Individuell veiledning - Thore K. Aalberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thore K. Aalberg
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
Individuell veiledning.pdf
ISBN
7741933558913

BESKRIVELSE

God veiledning krever refleksjon og ettertanke. Med dette som utgangspunkt har Thore K. Aalberg skrevet denne boken om individuell veiledning, en prosess mellom lærer og student. Boken er tredelt og innleder med en presisering og drøfting av veiledningsbegrepet. Personlige forutsetninger og kompetanse hos veileder og student som er avgjørende for god individuell veiledning, er også tatt med her. Andre del av boken er rettet mot praksis og gir råd med hensyn til både planlegging og gjennomføring av individuell veiledning. Avslutningsvis leder Aalberg oss inn på grunnlagsproblematikk og viser at pedagogisk filosofi og vitenskapsteori har en vesentlig innflytelse på hvordan veiledning utføres i praksis. Boken er lettlest og inspirerende både for studenter som mottar veiledning, og for dem som veileder. Individuell veiledning henvender seg først og fremst til veiledere, studenter og lærere innenfor helse- og sosialfagutdanningene på høgskolenivå. Thore K. Aalberg har hovedfag i sosialpedagogikk og er utdannet handelsskolelærer og homøopat. Han er et undervisningsmenneske og driver eget firma innenfor veiledning og kommunikasjon.

Hovedprinsippene for den individuelle planen følger av introduksjonsloven og tilhørende forskrifter. Individuell veiledning To ukentlige og individuelle samtaler med terapeut står sentralt i behandlingen på Kildevangen. Samtalene gjennomføres kontinuerlig gjennom oppholdet.

Vi har rapportert feilen og jobber med å løse dette så snart som mulig. Individuell veiledning for masterstudentar. Universitetsbiblioteket tilbyr individuell veiledning for masterstudentar.

RELATERTE BØKER