Hilsen fra Jotunheimen

Hilsen fra Jotunheimen - Birger Løvland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Løvland
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Hilsen fra Jotunheimen.pdf
ISBN
1255702885458

BESKRIVELSE

Gamle postkort representerer en kulturskatt som flere og flere fatter interesse for. De eldste postkortene stammer fra 1880-tallet, men det var først fra århundreskiftet at postkort med geografiske motiv strømmet ut over det ganske land, som for eksempel fra Jotunheimen. Den Norske Turistforening ble stiftet i 1868, og foreningen gjorde mye for å tilrettelegge for turister i Jotunheimen: det ble bygget hytter, vardet og merket stier. Og fjellvandrerne strømmet til i stadig økende grad. Fra slutten av 1800-tallet ble det mer og mer vanlig å sende postkort hjem. Hilsen fra Jotunheimen viser nesten 300 av disse kortene fra begynnelsen av 1900-tallet. Hilsen fra Jotunheimen er stykke kulturhistorie, turisthistorie, fjellsporthistorie og posthistorie i en og samme bok!

De eldste postkortene stammer fra 1880-tallet, men det var først fra århundreskiftet at postkort med geografiske motiv strømmet ut over det ganske land, som for eksempel fra Jotunheimen. Les mer.

Hilsen fra Jotunheimen er stykke kulturhistorie, turisthistorie, fjellsporthistorie og posthistorie i en og samme bok! Kjøp Hilsen fra Jotunheimen fra Bokklubber Gamle postkort representerer en kulturskatt som flere og flere fatter interesse for. De eldste postkortene stammer fra 1880-tallet, men det var først fra århundreskiftet at postkort med geografiske motiv strømmet ut over det ganske land, som for eksempel fra Jotunheimen. Kjøp Hilsen fra Jotunheimen fra Tanum Gamle postkort representerer en kulturskatt som flere og flere fatter interesse for.

RELATERTE BØKER