Harry Potter Galtvort linjert notatbok

Harry Potter Galtvort linjert notatbok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,93 MB
FILNAVN
Harry Potter Galtvort linjert notatbok.pdf
ISBN
8947772782714

BESKRIVELSE

Nå kan Harry Potter-fansen glede seg over denne nydelige og påkostede notatboken med tema fra J. K. Rowlings magiske verden. Notatboken er linjert, i hardcover, og kommer i seks varianter: Griffing, Håsblås, Ravnklo, Smygard, Galtvort og Dødstalismanene. Den består av utsøkt kvalitetspapir og er vakkert illustrert med bilder fra de berømte filmene. Notatboken med temaet Galtvort feirer den ikoniske skolen der selveste Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen er tidligere elever. Galtvort ble grunnlagt av Gudrik Griffing, Helga Håsblås, Rasla Ravnklo og Salazar Smygard, og ligger i et storslagent slott på toppen av en høy klippe.

Nå kan Harry Potter-fansen glede seg over denne nydelige og påkostede notatboken med tema fra J.K. Rowlings magiske verden.

Du vil motta en SMS fra oss når vi har holdt av varen - normalt innen 1 time i åpningstiden. Griffing er et av de fire husene ved Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Huset er kjent for å ha hatt flere store berømtheter, slik som Albus Humlesnurr, Harry Potter og Hermine Grang.

RELATERTE BØKER