Guinness World Records Wild Things; Verdens mest fantastiske dyr

Guinness World Records Wild Things; Verdens mest fantastiske dyr En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Guinness World Records Wild Things; Verdens mest fantastiske dyr.pdf
ISBN
8854954363658

BESKRIVELSE

De største, minste, raskeste, sterkeste og merkeligste dyrene på planeten! Dyreriket er fullt av fantastiske rekordknusere i alle former og størrelser, fra vennlige kjemper i havene til bitte små kryp som tar livet av millioner. Om det er blodsugende flaggermus, giftige frosker eller ekte «Angry Birds» det dreier seg om. Wild Things setter søkelyset på de merkelige og fascinerende dyrene som har skaffet seg en plass i rekordbøkene.

I dag har den legendariske rekordbog selv slået et hav af rekorder, da bogen er solgt i over 100 millioner eksemplarer i 100 forskellige lande og på 37 sprog. Det gør Guinness World Records til verdens bedst sælgende bog nogensinde, som er beskyttet af ophavsret. Hvem: Ram Singh Chauhan fra India Hva: Barten er 4.29 meter lang.

15 954 430 liker dette · 388 399 snakker om dette. The world's authority on record-breaking achievements since 1955 De mest fantastiske og utrolige rekorder fra hele verden.

RELATERTE BØKER