Fanget

Fanget - Erin Hunter, Dan Jolley | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter, Dan Jolley
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Fanget.pdf
ISBN
6823478343719

BESKRIVELSE

Det nærmer seg nygrønt, og Løvstjerne er stolt over at Himmelklanen blomstrer med henne som leder. Skogen bugner av byttedyr, krigerhulen er full av katter og Løvstjerne er gravid. Men en fremmed lusker rundt territoriet, og Løvstjernes nyfødte kattunger er i stor fare.

Denne våren er det 40 år siden de første norske soldatene ble sendt til FN-tjeneste i Libanon. Den norske FN-styrken havnet midt i blodige krigshandlinger i 1978, og ble stående i Sør-Libanon i 20 år. Se dokumentar: «Fanget i friheten» Kun noen få prosent av innsatte i norske fengsler er kvinner, men damene i bandet Venjas Harem har omfattende erfaring fra soning bak murene. Har du laptopen på fanget, er den jo plassert rett over testiklene.

I KARANTENE: Nærmere 4000 passasjerer holdes i karantene på et cruiseskip i Japen, etter at det ble påvist flere tilfeller av coronaviruset ombord. Video: CNN. På grunn av koronareglene risikerer utenlandske statsborgere som bor på Svalbard å bli bortvist fra Norge, hvis de reiser til fastlandet.

RELATERTE BØKER