Englelære

Englelære - Danielle Trussoni | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Danielle Trussoni
DIMENSJON
8,61 MB
FILNAVN
Englelære.pdf
ISBN
4877917405113

BESKRIVELSE

Stor fortelling om en kamp mellom gode og onde engler og deres jordiske agenter.Evangeline, en ung nonne i et kloster utenfor New York, snubler tilfeldigvis over en mystisk korrespondanse mellom en av klosterets eldre abbedisser og Abigail Rockefeller. Uten hensikt gjenoppliver hun dermed en urgammel krig. Tilhengerne av englelæren, en gruppe vitenskapsfolk med inngående kunnskap om englene og deres historie og kultur kjemper mot de monstrøse Nephilimene, giganter som er halvt engler, halvt mennesker og etterkommere etter de englene som gjorde opprør mot Gud og paret seg med menneskene.Englelære er en fantastisk thriller om godt og ondt, teologi, myter og historie, og en utrolig historie om hvordan vanlige mennesker plutselig befinner seg midt i en kamp som kan avgjøre jordens skjebne. Trussoni arbeider nå med oppfølgeren Englebyen, som kommer ut i 2011.Boken er solgt til 19 land og filmen skal produseres av Will Smith, som også står bak Da Vinci-koden.«Englelære har alt en leser vil ha fra en moderne bestselger.» Kate Moss, forfatter av bl.a Labyrinten.

Englelære (angelologi) er en del av kristen troslære. I Den katolske kirkes katekisme omtales englene i punktene 325-336, og oppsummeringsvis i punktene 350-352 der det heter at «Englene er åndsskapninger som uten opphør lovsynger Gud og tjener Hans frelses råd for de andre skapninger: "Englene støtter opp om alt som er godt for oss".

Alle regner den såkalte profeten Muhammed for å være grunnleggeren av islam. Etter muslimsk tankegang er det egentlig Allah som har stiftet islam som den eneste sanne religionen på jorden.

RELATERTE BØKER