Ekstreme Europa

Ekstreme Europa - Anders Ravik Jupskås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Ravik Jupskås
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
Ekstreme Europa.pdf
ISBN
1826387150095

BESKRIVELSE

Den 22. juli 2011 ble Norge rammet av en av de mest dødelig høyreekstreme terroraksjonene i Europa etter 2. verdenskrig. Gjerningsmannen, Anders Behring Breivik, hadde både koblinger til en høyreekstrem subkultur på internett og forbilder i en fremvoksende høyrepopulistisk partifamilie. Denne boken gir en samlet fremstilling av årsaker til og konsekvenser av mobilisering på ytre høyre fløy i dagens Europa. Den kartlegger det ideologiske landskapet Breivik har tilhørt, og forholdet mellom de populistiske partiene og de mer ekstreme subkulturene. Forfatter Anders Ravik Jupskås diskuterer flere forklaringer på at de høyrepopulistiske partiene har fått økende støtte de siste årene, og gir en viktig inngang til å forstå det politiske og samfunnsmessige bakteppet for juli-attentatet i Norge.

Gjerningsmannen, Anders Behring Breivik, hadde både koblinger til en høyreekstrem subkultur på internett og forbilder i en fremvoksende høyrepopulistisk partifamilie. Ekstrem islamisme regnes som den største terrortrusselen, men ulovlig utenlandsk etterretning med rekruttering av kilder og agenter regnes også som en økende trussel mot landet. - Norge er det mest ekstreme landet i Europa i sin måte å behandle romfolket på, hevder han. - Her tror man at alle vil strømme til Norge dersom de får en dusj og tak over hodet. Ekstrem varme i Sør-Europa: - Sikker på at vi vil høre om flere dødsfall .

Det er varslet over 40 grader i flere land nordmenn ferierer i denne sommeren, og er du blant de som skal reise sørover, bør du ta disse forholdsreglene. BLIR HETT: Hetebølgen som er på vei til Europa skal begynne i Spania og bevege seg vestover. Publisert: 27.

RELATERTE BØKER