Ditt nærvær er min glede ; Å tilbe den treenige gud : retrett med Elisabeth av Treenigheten

Ditt nærvær er min glede ; Å tilbe den treenige gud : retrett med Elisabeth av Treenigheten - Koen de Meester, Anders Arborelius | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Koen de Meester, Anders Arborelius
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Ditt nærvær er min glede ; Å tilbe den treenige gud : retrett med Elisabeth av Treenigheten.pdf
ISBN
7507252818839

BESKRIVELSE

.Kanskje har menneskene aldri vært så fremmede for seg selv, så splittede, så jaget, så overfladiske, så rotløse som i dag. Og så kommer karmelittsøsteren Elisabeth og viser oss en vei fra vår periferi til vårt sentrum, fra splittelse til helhet, fra stress og jag til fred. Hver eneste helgen er en gave fra Gud til menneskeheten.. Slik presenterer Wilfrid Stinissen boken om den viljesterke offisersdatteren fra Dijon i Frankrike. Den vesle sinnataggen vi møter i bokens biografiske del, ble til .Guds glødende profet., og gjorde sine viktigste erfaringer i tiden før hun gikk i kloster. Dette gjør henne ekstra verdifull. I bokens andre del gir Anders Arborelius, Sveriges katolske biskop, oss en veiledning som gjør Elisabeth av Treenigheten, som hun kalte seg, gjenkjennelig og aktuell. Når lære gir seg utslag i levd liv formidles troverdig Kristi budskap.

Og så kommer karmelittsøsteren Elisabeth og viser oss en vei fra vår periferi til vårt sentrum, fra splittelse til ... Min side; Kundeservice; Toggle navigation. Til forsiden.

Hver eneste helgen er en gave fra Gud til menneskeheten.. Slik presenterer Wilfrid Stinissen boken om den ... "Ditt nærvær er min glede" med undertetittelen "Elisabeth av Dijons liv og budskap" av Koen de Mester kom på norsk på Efrem forlag for eit par år sidan.

RELATERTE BØKER