Bli kjent i kirken

Bli kjent i kirken - Sølvi Dahle, Heide Thorsen, Leif Arne Økland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sølvi Dahle, Heide Thorsen, Leif Arne Økland
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Bli kjent i kirken.pdf
ISBN
9754012099771

BESKRIVELSE

Boka inneholder kursopplegg med 11 forskjellige tema for bruk i kirke og menighet. Målet med kurset er å gjøre ulike grupper trygge på hva kirken er og hva som skjer der. Samlingene går ut på i fellesskap å ta på, bli kjent med, og trene på ulike roller i gudstjenesten, og i ritualer som begravelse, nattverd, vielse og dåp. Gjennom det skapes trygghet både for de som har sitt arbeid i kirken, og for de som i utgangspunktet er fremmede for kirkens indre landskap. Kursene er tilrettelagt for barn fra ca. 9- 10 år som ikke er kirkevante. Metodene er velprøvde og passer også for eksempel for "Tårnagenter" og speidere. Andre grupper som ønsker å bli kjent med kirken, vil også ha nytte av et slikt kurs. Velg aktuelle tema og lag kurskvelder. Boka kan også brukes som ressurs for en enkelt samling.

Opplegget er utviklet av Leif Arne Økland, Sølvi Dahle og ... Kjøp 'Arbeidshefte til Bli kjent i kirken' av Sølvi Dahle fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788282492126 Det er fortsatt rom til å gjøre mer og bli bedre kjent med hverandre.

Konfirmasjon: En viktig tid - et viktig valg Støtt oss Hovedkonto: 8220.02.83240 Annen gavekonto: 3000.17.90400 [email protected] Org.nr: 938 555 222 MVA Du får være med på undervisning i kirken, turer i nærmiljøet, forskjellige seminarer, kinokveld og ulike gudstjenester. Dette er året hvor du kan bli kjent med din egen menighet.

RELATERTE BØKER