Sicilianeren

Sicilianeren - Mario Puzo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mario Puzo
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Sicilianeren.pdf
ISBN
1521697418123

BESKRIVELSE

Michael Corleone er Gudfarens sønn. Han har tilbragt to år i eksil på Sicilia, nå får han lov til å reise tilbake til New York. Men bare i følge med Salvatore Guiliano. Salvatore har helt spesielle grunner til å unngå Gudfaren og hans sønn. Han rømmer opp i fjellene med sin hemmelighet og sine følgesvenner. En ny bandekrig er løs. Og den får gjenklang i de høyeste kretser i Roma og Vatikanet. Krigen Corleone - Guiliano følger mafia-lovens fryktelige lovløshet helt til den aller ytterste detalj. Ingen skånes, ingen vinner. Mario Puzo (1920-1999) tjenestegjorde som menig soldat under andre verdenskrig og studerte deretter ved Colombiauniversitetet. Puzo ble verdensberømt for romanen Gudfaren som kom ut i 1969. Gudfaren har siden solgt i millioner verden over, og Puzo vant to Oscar for manus til Coppolas klassiske Gudfaren-filmer. Han skrev også manus til to av Supermann-filmene. På norsk fins Narrene dør (1978), Sicilianeren (1984), Den fjerde K (1991), Den siste Don (1996) og Omerta (2000).

Men kanskje du tenker på en annen form av et oppslagsord, se nedenfor: Oppslagsord: Ordbokartikkel: sicilianer (sicilianeren) sicilianer m2. I dette vinduet skal du finne tabell m2 for oppslagsordet sicilianer ; el.

juli 1999 ) var en amerikansk forfatter. Han er kjent for sine bøker om mafiaen, spesielt Gudfaren, som ble filmatisert i 1972.

RELATERTE BØKER